gimnastic-banner-the-beat-challenge

Canvi al capdavant de la secció d'Atletisme del Nàstic

Silvia Madorran, exatleta del Nàstic, entrenadora Nacional d’atletisme i jutge d’atletisme,  es posa al capdavant de la secció. Madorran agafa el relleu de Sebastià Gilartque ho ha estat durant els darrers 20 anys. Tot i així en Sebastià Gilart continuarà lligat amb la secció com a entrenador Nacional i també com a col·laborador de la nova junta de la secció.

Des del passat 2 de setembre, tots els membres de la nova junta ja estan preparats per a poder oferir a tots els nois i noies de les nostres contrades la pràctica de l’atletisme. La secció manté diversos fronts a la nostra ciutat: entrenamentsparticipació en competicions, col·laboració en l’organització d’esdeveniments i organitzador directe de jornades atlètiques, competitives o tècniques.

Un objectiu fonamental és la consolidació  de l’Escola d’atletisme per a nois i noies a partir dels 4 anys i fins als 14. Per això és intenció de la nova junta iniciar contactes amb les escoles de la ciutat per a poder oferir la pràctica de l’atletisme d’una manera estructurada i planificada. A més, compartir diferents objectius: aprenentatge, consolidació de coneixement i tècnica i possible desenvolupament de totes les capacitats atlètiques.

Els atletes participen en els entrenaments i en els Campionats en la mesura de les seves possibilitats. La participació en les competicions tenen sempre un sentit pedagògic, d'estimulació, de responsabilitat, de superació de fites personals, de mesura de l'esforç personal i de companyerisme envers tots els atletes.

Desitgem que els nois i noies que practiquen atletisme s'ho passin bé, comprenguin que l'esport no es solament esforç, sacrifici i dies i dies d'entrenament. Han de ser a més, divertits, agradables i trobar en l'atletisme un lloc on els nois i noies poden desenvolupar tots els seus aspectes socials, culturals, físics, intel·lectuals i educatius.

Per això hi ha diferents categories amb monitors o entrenadors nacionals i tots amb la direcció tècnica de Manuel Gómez, també entrenador Nnacional.

Els atletes de l’escola participen en els entrenaments els dilluns, dimecres i divendres de les 18h i fins a les 19:15h i participen també en diferents competicions comarcals, territorials o nacionals, segons els resultats obtinguts.

A partir de les 19h s’inicien els entrenaments de les categories superiors (cadets, juvenils, júniors, absoluts). Es aquí on els atletes ja comencen a especialitzar-se en les proves adients a la seva capacitat i a les seves possibilitats reals. Aquests grups, dividits en pretecnificació, tecnificació i alt rendiment, realitzen els entrenaments sempre sota la direcció del seu entrenador nacional de forma personal individualitzada i prenen part en les competicions del més alt nivell. Així dons, aquesta temporada s’han participat en els Campionats Territorials, de Catalunya de cada categoria i en els d’Espanya, obtenint excel·lents resultats.

gimnastic-ucrania