gimnastic-banner-the-beat-challenge

Cap de setmana de competicions al Pavelló del C. Gimnàstic (P. Velocitat)

La secció grana de patinatge de velocitat va organitzar, entre dissabte i diumenge, la 2a jornada de la Lliga Catalana i la 1a jornada dels Jocs Escolars.

D’una banda, el dissabte es va celebrar la segona jornada de la Lliga Catalana, coorganitzada amb la Federació Catalana de Patinatge, amb més de 200 participants inscrits de diversos clubs de Catalunya. L'esdeveniment va ser tot un èxit i la secció va acumular una vintena de primeres posicions puntuables pel campionat, a falta de la tercera i última prova que es disputarà a l'abril.

D’altra banda, el diumenge, el Pavelló del Club Gimnàstic va acollir la primera jornada de la fase comarcal dels jocs escolars de patinatge de velocitat, coorganitzat amb el Consell Esportiu del Tarragonès. Més de 70 nens i nenes escolars van prendre part en aquesta jornada. Les escoles participants van ser: Dominiques, Sagrat Cor, La Salle Tarragona, TR Torredembarra, Escola La Canonja, Escola Josep Veciana de Perafort, Sant Sebastià de Pallaresos, UE Pallaresos i Practiques.

Cal recordar que Tarragona gaudirà de dos esdeveniments més de patinatge de velocitat, els quals estaran organitzats pel Nàstic i la Federació Catalana de Patinatge. El 29 de març tindrà lloc el Campionat de Catalunya de Freestyle i el 9 de maig el Campionat de Catalunya de Velocitat (circuit). 

gimnastic-ucrania