gimnastic-banner-the-beat-challenge

Cap de setmana esplèndid per l'atletisme grana

La pista de Camp Clar va acollir el passat dissabte el control d’atletisme organitzat pel Club Gimnàstic. Uns 200 atletes van prendre part en aquesta prova que va comptar amb la participació de nombrosos clubs del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, tots ells en categories de promoció.

La majoria dels atletes van millorar les seves respectives marques, amb aquesta diada, la secció d’Atletisme del Gimnàstic ha vist complert l’objectiu de la jornada atlètica. Més de vint integrants de la secció d’atletisme, entre directius i col·laboradors, es van encarregar de organitzar aquesta prova.

També dissabte, a Montijo (Extremadura) es va disputar el Campionat d’Espanya de llançaments llargs, on l’atleta de l’escola, Lidia Gómez, va obtenir una meritòria 4a. plaça en llançament de Martell, amb una marca de 53,41 m.

A la tarda, a Sabadell, al Campionat de Catalunya per equips, Maria Campabadal va córrer en relleu 4×200 amb l’Agrupació Atlètica Catalunya i va aconseguir la medalla de bronze.

A València, durant tot el cap de setmana, es van disputar els Campionats d’Espanya Júnior de Pista Coberta amb la participació de Irene Méndez als 200 m. L’atleta grana, amb una marca de 25’’28, va aconseguir la medalla de bronze; mentre, Andrés Ramos 6é als 400 m i Rodrigo Raggio semifinalista als 400 m, amb un temps de 50’’77.

Un cap de setmana esplèndid dels atletes de l’escola del Gimnàstic de Tarragona, que segueixen progressant i demostrant que l’esforç i els valors que des de la secció d’atletisme s’ensenyen donen els fruits esperats.

gimnastic-ucrania