gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carbia, nou jugador grana ocupant la fitxa deixada per Goldar

Acord entre l’entitat grana i la UD Ibiza

El Gimnàstic de Tarragona i Fran Carbia Barrera (Tarragona, 31 de març de 1992) signen un contracte fins a juny de 2022, passant a ser jugador grana de ple dret després que el davanter hagi finalitzat la seva vinculació amb la UD Ibiza.

Aquesta arribada fa que el defensa David Goldar, després de la incorporació la temporada anterior, hagi rescindit el contracte amb el Nàstic per signar pel conjunt eivissenc. El gallec ha disputat un total de 23 partits de lliga durant el curs 2019-2020.

Fran Carbia torna a la seva ciutat i al seu equip, el Nàstic, i ho fa per quedar-se com a mínim durant els propers dos cursos esportius. Recordem que Fran va arribar a Tarragona el passat mes de gener en qualitat de cedit i, fins l’aturada de la competició, l’extrem va disputar 6 partits sota les ordres de Toni Seligrat, marcant dos gols en el dia del seu debut davant el CD Ebro.

El tarragoní continuarà aportant el joc intens que el caracteritza, ja sigui a nivell defensiu o ofensiu, així com la velocitat que aplica i que li permeten servir assistències de gol als seus companys. El jugador s’incorporarà als entrenaments de l’equip en breus i l’entitat comunicarà properament la data de la presentació oficial com a jugador grana de ple dret.

Per la seva part, el Gimnàstic de Tarragona agraeix el treball i esforç mostrat per David Goldar en aquesta etapa a la disciplina i li desitja la millor de les sorts en el futur més immediat, tant a nivell personal com professional.

gimnastic-ucrania