gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carla Plana, campiona en la Jornada de Copa d’Europa a Gijón

Medalles d’or en velocitat, fons i al Trofeu Villa de Gijón

L’entitat grana va tornar a tenir representació un any més a Gijón, en una nova edició de la Jornada de Copa d’Europa, l’única que se celebra en tot estat i on hi ha una gran participació d’esportistes internacionals d’alt nivell.

Va ser la tercera setmana de març on tres esportistes del Nàstic hi van participar; dos d’ells convocats per la Federació Catalana de Patinatge, amb un grup total de set esportistes amb el combinat català, i un d’ells amb l’escut grana. Carla Plana (juvenil) i Arnau Sintes (aleví), del Nàstic, van ser els representants grana en aquesta selecció catalana i Jaume Sintes (aleví) hi va participar representant el Club Gimnàstic.

Van ser tres dies de competicions, amb curses de velocitat i fons. La gran protagonista va ser Carla Plana, que va quedar primera en les tres disciplines que va competir, penjant-se la medalla d’or en la classificació general de velocitat, la general de fons i en el Trofeu Villa de Gijón, fent gaudir al públic assistent amb les seves grans actuacions a pista.

Per la seva banda, els germans Sintes, competint en la seva primera cursa internacional amb un bon paper en categoria aleví, aprofitant aquesta experiència per seguir aprenent en futures competicions.

A més a més, aquest últim cap de setmana de març, Carla Plana, va tornar a participar en competició internacional; concretament a Les Tres Pistes a França (Pibrac, Valence d’agent i Gujan Mestres) on també ha quedat campiona de la seva categoria.

gimnastic-ucrania