gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carla Plana, or a la Copa d’Europa amb la selecció espanyola

Paula Espín, campiona amb la Federació Catalana d’Esports d’hivern

La jove patinadora grana continua millorant els registres en les diferents cites anuals que hi participa. En aquesta ocasió, s’ha estrenat amb la selecció espanyola de patinatge pujant al primer esglaó del podi a la Copa d’Europa.

La tarragonina va dominar en les dues curses de fons, aconseguint la 2a posició als 5000 eliminació i la 3a als 5000 punts, que li van donar la medalla d’or juvenil en la modalitat fons a la Copa d’Europa celebrada aquest passat cap de setmana a Gijón. A més, amb el combinat nacional també va competir en les proves de velocitat de 200 metres, 500 m esprint i 1000 m.

Per la seva banda, Paula Espín va competir-hi representant a la Federació Catalana d’Esports d’hivern, fent molt bon paper i quedant primera als 1000 m línia i 3a als 5000 eliminació. La roller infantil va completar la competició a les curses de 200 m, 500 m i 3000 punts.

La pròxima parada per les dues esportistes grana és la clàssica competició Tres Pistes, que es disputarà aquest cap de setmana a França.

gimnastic-ucrania