gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carla Plana, subcampiona d’Europa de patinatge

Medalla de plata i també de bronze en els campionats celebrats a França

La patinadora del Gimnàstic de Tarragona tanca una temporada brillant després de pujar fins en dues ocasions al podi dels Campionats d’Europa de Patinatge de velocitat celebrats la passada setmana a Valença d’Agen, França.

En el seu primer any de juvenil i sent una de les esportistes més joves, Carla Plana s’ha penjat una medalla de plata en la prova de 5000 m puntuació en pista i la de bronze, també en la mateixa prova, però en la modalitat de circuit.

La fita europea ha estat possible després de passar per dues proves selectives gràcies als boníssims resultats obtinguts tant en l’àmbit català i estatal, sent una de les seleccionades per formar part del combinat que representava la selecció espanyola.

A més de les dues proves on va aconseguir medalla, la roller grana també va disputar els 5000 m eliminació, on va patir una caiguda que li va impedir arribar a la final; tot i així, va poder continuar en les proves dels dies posteriors. Va competir en els 1000 m esprint quedant 10a; i en la prova de relleus per equips, va assolir una quarta posició gairebé tocant el bronze, que finalment se’ls hi va escapar per molt poc. També va participar en la prova 8000 m eliminació en circuit, on va quedar 13a.

Les dues medalles de Carla Plana han contribuït als èxits de la Selecció Espanyola en aquest Europeu on s’han assolit 19 medalles: 3 ors, 8 plates i 8 bronzes, atorgant el tercer lloc en el medaller del campionat per darrera de França i Itàlia.

gimnastic-ucrania