gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carles Hernández: "L’operació de Ruz ha anat molt bé"

El metge del Nàstic, Carles Hernández, ha comparegut avui en roda de premsa per explicar l'operació de Ruz i com evolucionen els jugadors lesionats del primer equip.

Manel Ruz va ser operat ahir a la tarda pel doctor Cugat. L'intervenció quirúrgica va consistir en la subsitució d'una plàstia que s'ha tret del tendó rotuliar del genoll esquerre. En quant al menisc, s'ha optat per fer un tractament conservador, sense cirugia. Segons Hernandez l'operació va anar molt bé i sense sorpreses.

D'altra banda, el metge del club també ha fet menció dels jugadors lessionats. Mairata té una petita lessió fibrilar a la cuixa dreta, i aquesta setmana farà fissioteràpia, fins la setmana que ve no sortirà al camp. Curro necessita un tractament cuidadós d'una setmana aproximadament. Rubén Navarro i Vicente evolucionen favorablement. Vicente d'aquí una setmana ja podrà entrenar amb el grup i Rubén Navarro d'aquí dues setmanes.

Carles Hernández ha destacat que les lessions musculars en jugadors de futbol són habituals. Els jugadors porten des de juliol amb entrenaments intensos i durs, i es normal, que a aquestes alçades de la temporada alguns jugadors pateixin algunes lessions musculars.

gimnastic-ucrania