gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carlos Blanco signa amb el Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona, SAD incorpora a la disciplina del primer equip al defensa central Carlos Blanco Moreno (Barcelona, 1 de juny de 1996). El jove jugador signa un contracte de dues temporades, més una d’opcional, amb l’entitat grana.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD incorpora a la disciplina del primer equip al defensa central Carlos Blanco Moreno (Barcelona, 6 de gener de 1996). El jove jugador signa un contracte de dues temporades, més una d’opcional, amb l’entitat grana.

Carlos Blanco es suma al projecte esportiu 2017-2018 del Nàstic, després de finalitzar la seva vinculació amb la Juventus FC d’Itàlia. Tot i que la passada campanya va estar al primer equip del Lausanne-Sports de Suïssa, en qualitat de cedit. Es tracta d’un futbolista de molta projecció de futur per les seves qualitats futbolístiques. Destaca pel bon joc aeri, gràcies als 1, 88 m d’alçada, l’ordre defensiu i el bon tracte de pilota, tant en la sortida des del darrera com el desplaçament en llarg.

La nova incorporació del Nàstic compta amb un gran bagatge en el futbol formatiu, ja que ha passat per les categories inferiors del RCD Espanyol, el FC Barcelona i la Juventus FC. En el club italià, Blanco va combinar entrenaments amb el primer equip i va jugar  amb l’equip Primavera.

Després de signar el nou contracte com a jugador del Nàstic, el defensa s’incorporarà a la disciplina grana juntament amb els seus nous companys d’equip, el dimecres 12 de juliol, per iniciar la pretemporada. En els propers dies s’anunciarà dia i hora de la presentació oficial.

gimnastic-ucrania