gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carlos García, nou fitxatge grana

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha presentat aquest migdia una nova incorporació per aquest segon tram de temporada. El migcampista Carlos García signa un contracte de vinculació amb el Nàstic fins a juny de 2019.

El jugador, després de finalitzar la seva etapa al Real Betis Balompié, arriba a l’entitat grana per incorporar-se al filial grana, La Pobla, i combinar els entrenaments amb el primer equip, sempre i quan ho consideri oportú el tècnic Vicente Moreno.

El president grana, Josep Maria Andreu, ha donat la benvinguda al futbolista, qualificant-lo d’un jugador de present i futur per al club, amb molta projecció i que, després d’unes llargues negociacions per incorporar-lo, el seu fitxatge s’ha tancat satisfactòriament. Per la seva part, Carlos Garcia ha declarat que era conscient del seguiment que li feia el director esportiu Emilio Viqueira en la seva etapa bètica i ve al Nàstic per jugar el màxim nombre de minuts, ja sigui al primer equip com al filial. El sevillà s’ha definit com un centrecampista que li agrada jugar amb pilota controlada, però que en tasques defensives s’entrega al màxim. Finalment, ha afirmat que ex-companys bètics li han donat bones referències del club, la ciutat i tot l’entorn nastiquer. 

gimnastic-ucrania