gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carlos García nou jugador del Gimnàstic de Tarragona SAD

Carlos García Quesada (Sevilla, 17 de setembre de 1993) tindrà fitxa del filial,La Pobla, i ha signat un contracte amb el Gimnàstic de Tarragona SAD per aquesta temporada i tres més.

El migcampista andalús va sortir de la cantera bètica, on va jugar durant 14 temporades. Les quatres darreres va militar al filial de l’equip sevillà. A segona B les temporades 11/12, 12/13 i 14/15; i a tercera divisió la temporada 13/14.  A més, va arribar a debutar a primera divisió amb el Betis la temporada 12/13 en partit oficial de Lliga contra el R. Zaragoza. Actualment es trobava sense equip, després d’haver rescindit el seu contracte amb els verd i blancs i les darreres setmanes ha estat entrenant amb el Barça B.

És un migcampista dretà, amb un clara vocació creativa, molt jove i amb molt de talent. És un jugador molt tècnic, amb bona visió de joc i una gran projecció de futur, motiu pel qual el Nàstic ha decidit fitxar-lo. El jugador s’incorporarà demà mateix a la disciplina del filial, a les ordres de Martín Posse.   

La presentació oficial del jugador tindrà lloc demà dimecres a les 13:00 hores al Nou Estadi.  

gimnastic-ucrania