gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carlos Vicente, nou jugador del Nàstic

L’extrem ocuparà fitxa del filial

El Gimnàstic de Tarragona i Carlos Vicente Robles (Saragossa, 23 d’abril de 1999) signen un contracte per una temporada, més una d’opcional.

El jugador format a les categories del Real Zaragoza arriba a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb el club aragonès. A les files del filial, el Deportivo Aragón, el jugador de banda ha sumat un total de 14 gols en els 46 enfrontaments disputats en les últimes dues temporades, la gran majoria, com a titular; mostrant-se com un dels futbolistes amb més progressió del planter del Real Zaragoza.

El jugador de 21 anys estarà en dinàmica del primer equip, tot i tenir llicència federativa del filial, el CF Pobla de Mafumet. Carlos Vicente és un jugador polivalent que ocupa la posició d’extrem dret o esquerre, però també pot jugar al lateral dret. El futbolista aportarà explosivitat i molta velocitat amb una bona capacitat d’arribada a l’àrea rival.

Està previst que Carlos Vicente s’incorpori als entrenaments del primer equip en la sessió d’aquesta tarda al camp annex al Nou Estadi, a partir de les 16.30 hores. En els propers dies s’anunciarà la data de la seva presentació oficial.

gimnastic-ucrania