gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carmen Ripoll, nova coordinadora de l’escola de tennis del Club Gimnàstic

Assumeix el càrrec amb l’objectiu de ‘fer Nàstic'

En l’etapa com a tennista, la nova coordinadora va aconseguir tres títols de campiona d’Espanya individual, en les categories d’infantil, cadet i júnior. Així com dos campionats d’Espanya en la prova de dobles en infantil i cadet. Carmen va jugar fins als 18 anys, moment en què va sofrir una lesió al genoll i la va obligar a deixar el món de la competició.

Amb anterioritat a la seva incorporació al Club Gimnàstic, i durant deu anys, ha estat treballant com a entrenadora i com a directora esportiva al Club de Tennis del Catllar. Sent guardonada amb el premi Auriga Fuscus 2013, que atorga el Consell Comarcal del Tarragonès pel foment de l’esport.

Dintre de la seva formació, està titulada en direcció esportiva i cursa Humanisme a la Universitat Oberta de Catalunya, compaginant-ho amb la seva vocació literària com a escriptora de poesia sent alumna de l’escola de lletres de Tarragona i amb anterioritat de l’Ateneu Barcelonès. Ella es qualifica com a ‘humanista esportiva’.

Com a pilar fonamental d’aquesta nova etapa a l’escola de tennis del Club Gimnàstic de Tarragona, pretén incorporar la formació esportiva integral de l’alumne a través dels valors de l’esport, i que l’evolució personal i humana formi part prioritària del seu entrenament esportiu. Entén que l’amor per l’esport i aprendre a gaudir ha de ser la primera fita per a qualsevol esportista, convertint-se així en la base fonamental per poder créixer esportivament de forma saludable.

Juntament amb els companys Moises Puig i Arnau Santillana, Carmen Ripoll considera que formen un gran equip tècnic amb una gran sintonia personal i una gran il·lusió i motivació per afrontar als reptes que suposa aquest nou curs, amb la voluntat inequívoca de ‘Fer Nastic’. Entenent com a valor fonamental la identitat de pertànyer a un col·lectiu, de ser esportistes, companys i fer club.

La nova coordinadora es considera afortunada de poder iniciar aquest nou projecte esportiu i mostra el seu agraïment per la confiança que el Club Gimnàstic ha dipositat en ella.

 

gimnastic-ucrania