gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carta oberta de Josep Maria Andreu a Vicente Moreno

Carta oberta del President del Gimnàstic de Tarragona, el Sr. Josep Maria Andreu i Prats, al fins ara tècnic del Nàstic, el Sr. Vicente Moreno.Avui, Vicente, entres a la història del Nàstic per la porta gran, com un dels millors entrenadors que ha tingut mai el nostre club.

En la meva trajectòria com a President, aquesta entitat ha vist passar diferents entrenadors però n’hi ha dos, que m’heu marcat i que sereu sempre especials. Tu i Luis César, sereu sempre “els meus entrenadors”.

T’estaré eternament agraït pel teu treball i compromís amb el Nàstic. Erets sempre el primer en arribar als matins, i l’últim en marxar ben entrat el vespre. Ha estat precisament aquest treball el que ens ha donat totes les satisfaccions que hem viscut durant aquests darrers tres anys. Els èxits recents del Nàstic són, sens dubte, fruit del teu treball incansable.

Durant aquests temps plegats m’ho has posat tot sempre molt fàcil, no m’has posat mai cap problema;  com a president ha estat un plaer treballar amb tu. Trobaré molt a faltar les nostres abraçades i les nostres converses, amb Emilio i tu, al vestuari abans i després de cada partit. Per mi, i per la meva família, ha estat un luxe que hagis estat el nostre entrenador, i el nostre amic. De veritat, Vicente, ha estat un luxe ser el teu President.

Us desitjo, a tu i a la teva família, el millor. I a nivell professional et desitjo molta sort, que sé que la tindràs, ja que amb el teu treball la mereixes tota. Les portes del Nàstic sempre estaran obertes per tu.

Moltíssimes gràcies Vicente!

Visca el Nàstic i Visca Tarragona!


 

gimnastic-ucrania