gimnastic-banner-the-beat-challenge

CatalunyaCaixa renova el compromís amb el Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona i CatalunyaCaixa han signat un acord aquesta setmana en virtut del qual l'entitat financera renova aquest 2014 el seu compromís amb el club esportiu, al qual està vinculat des de l'any 1995. La firma s'ha realitzat a les instal·lacions esportives del Nàstic, amb la presència del President, Sr. Josep Maria Andreu, i el Director Territorial de Catalunya Oest de CatalunyaCaixa, Sr. Ignasi Martínez.

El conveni tindrà vigència durant un any, i permetrà a l'entitat seguir estant present mitjançant tanques publicitàries a la Tribuna del Nou Estadi, en el Gol Nord i el Gol Sud i a peu de gespa, així com a la vestimenta del club grana, entre d'altres. Com a novetat inclou el patrocini també de la Cursa que organitza anualment el club, i que aquest any preveu la participació de més de 1.000 corredors en la seva tercera edició.

 

Forta aposta de CatalunyaCaixa a Tarragona

CatalunyaCaixa ha realitzat una forta aposta a Tarragona des de la seva creació, i aquest 2014 continua mantenint el vincle especial que les uneix. L'històric arrelament de CX a la província és latent al dia a dia, tant pel servei financer com pel compromís amb les entitats del territori, ja que CatalunyaCaixa aposta per l'impuls d'esdeveniments culturals, esportius i populars que contribueixen a potenciar i promocionar la imatge de Tarragona i el seu turisme.

Aquest fet es posa de manifest a través de múltiples dades. L'entitat manté un volum de clients a Tarragona de gairebé 400.000, el que implica que una de cada dues persones que resideixen a la província són clients de CX. CatalunyaCaixa és present a 103 municipis de Tarragona, donant servei a més del 93% de la població, i gestiona un volum de negoci de més de 5.300 milions d'euros.

A més, CatalunyaCaixa continua col·laborant amb multitud d'entitats tarragonines per les quals aposta per al desenvolupament social i cultural del territori. Un dels principals exemples el trobem en el terreny esportiu, àmbit en el qual CX posa un èmfasi especial per fomentar la cultura de l'esforç i la superació, valors molt vinculats a l'entitat.

 

CatalunyaCaixa, Banca Km.0

El compromís que sempre ha mantingut CatalunyaCaixa amb Tarragona en particular, i amb els municipis catalans en general, ara es materialitza amb la nova etapa que inicia l'entitat com a Banca Km.0.

CX és la primera entitat financera a aplicar el concepte de km0 per definir el seu compromís amb el desenvolupament del territori català, de la seva economia i de la seva gent. Així, CatalunyaCaixa treballa amb l'avantatge de ser una entitat d'aquí, que treballa exclusivament per a i des de Catalunya, molt connectada al territori i a la realitat que viuen els seus clients.

Aquesta proximitat li permet ser sensible a la idiosincràsia i els fets diferencials de cada territori, i poder-se adaptar a cadascun d'ells amb dinamisme i flexibilitat.

gimnastic-ucrania