CE Sabadell 1-2 Nàstic

El Nàstic ha guanyat aquesta tarda el primer partit d'aquesta pretemporada i ho ha fet enfrontant-se, una vegada més, a un rival de categoria superior, el CE Sabadell. Els grana han remuntat el gol inicial de Longás amb dues dianes de Calavera i Lago Junior, respectivament. Els dos jugadors s'estrenaven com a golejadors amb la samarreta del primer equip del Nàstic. El partit s'ha jugat al complex esportiu de Sant Oleguer de Sabadell.

L'onze amb el qual ha sortit Santi Castillejo ha estat format per Reina, Calavera, Xisco, Viale, Via, Beñat, Molina, David Sanchez, Querol, Marcos i Giner. Els grana han portat el domini des del minut u i aquest domini l'han traduit amb arribades perilloses a la porteria de De Navas. Al minut quinze ha arribat el primer canvi a les files del Nàstic, quan Bertomeu ha hagut d'entrar per Querol, lesionat. Just després d'aquesta lesió ha arribat l'opció més clara pels tarragonins. Marcos ha recollit una pilota dins de l'àrea però el seu xut l'ha enviat el porter local a córner. Cinc minuts més tard ha estat una centrada per terra de Bertomeu la que ha estat a punt d'acabar en gol, però, un cop més, la pilota ha marxat a servei de cantonada. Pels locals, Aníbal i Gato també han hagut d'abandonar el terreny de joc per culpa de les lesions. En els darrers minuts el Sabadell s'ha aproximat més a la porteria de Reina, però sense aconseguir perforar-la. S'ha marxat al descans amb el 0-0 inicial.

A la represa el Nàstic ha sortit amb Tomeu, Calavera, Viale, Aleix, Verdú, Beñat, Rocha, Tortosa, Lago, Perera i Bertomeu. Als set minuts d'aquesta segona part, però, ha arribat el gol del Sabadell. Una bona jugada de combinació l'ha culminat Antonio Longás, l'ex del Nàstic, amb un xut creuat. Deu minuts ha durat l'avantatge local, ja que en el 61' Calavera ha engaltat un fort xut des de la frontal que ha acabat dins de la porteria de De Navas. I, cinc minuts més tard, Lago Junior donaria la volta al marcador fent l'un a dos en un u contra u amb De Navas. Era el primer gol del jugador amb la samarreta del Nàstic. Instants abans del gol havia tornat al camp David Sánchez, que entrava per Bertomeu.

Tots dos equips encara han disposat d'alguna opció per a marcar però ningú no ho ha aconseguit. Al final, 1-2, primera victòria dels de Santi Castillejo i un partit més per a seguir amb la posada a punt de l'equip. El proper partit amistós del Nàstic serà el proper dimecres al Municipal de Torredembarra contra la UD Torredembarra a les 20:30h.