CE Sabadell 2 – 0 Nàstic

Segona derrota consecutiva lluny de Tarragona

L’equip viatjava a la Nova Creu Alta amb la intenció de sortir de les posicions baixes de la classificació en el segon partit consecutiu a domicili.

Els primers minuts han estat pels grana, mostrant caràcter sobre el verd, davant un conjunt arlequinat situat en les posicions capdavanteres de la taula. Pereira ha estat a punt d’inaugurar el marcador amb una doble oportunitat que ha pogut refusar el porter en el mà a mà i, posteriorment, no ha pogut rematar amb encert a gol. Tres minuts després, en el 26′, el conjunt arlequinat no ha desaprofitat l’ocasió de gol després d’una ràpida jugada que ha finalitzat Néstor Querol. Roger Brugué ho ha intentat des de la frontal de l’àrea instants després, però la pilota ha sortit alta. I en tram final del primer temps, Edgar, a pilota aturada, ha posat la pilota a l’escaire. Tot i que Bernabé ha aconseguit refusar, l’esfèric a topat al travesser i ha acabat al fons de la xarxa. Amb el resultat de 2-0 s’ha arribat al temps de descans.

A la segona meitat, Xavi Bartolo ha donat entrada a Pol Ballesteros i Habran JR per buscar el joc més vertical i donar profunditat a l’equip. El davanter francès ha estat a punt de retallar diferències, però el seu xut escorat ha sortit fregant el pal. A partir d’aquest instant, els grana han dominat l’esfèric i tancaven als locals prop de la seva àrea. Aquests amb jugades de contraatac han intentat sentenciar el duel de la jornada 13. Les ocasions més clares de gol han estat pel Nàstic en els darrers minuts. El meta Mackay ha evitat el gol de Petcoff després del xut des de la frontal i, en el 85′, Lolo Plá i Pol Ballesteros no han pogut culminar una bona jugada associativa per l’eix central de l’atac.

L’equip afrontarà la setmana vinent un partit al Nou Estadi, després de jugar els dos últims partits lluny de Tarragona. L’enfrontament davant la SD Ejea es disputarà el diumenge 24, a partir de les 12 hores.

CE Sabadell: Ian Mackay, Ozkoidi, Aleix, Pajarero, Adri Cuevas, Edgar (Boris, 75′), Néstor, Óscar Rubio, Boniquet (Pascual, 86′), Pedro Capó, Aarón Rey (Leira, 61′).

Nàstic: Bernabé, Pol V, Bonilla, Viti, J. Rodríguez, D. Petcoff, R. Brugué (Lolo Plá, 62′), J. Pereira (Pol B, 46′), Perone, Pedro, Ferran G.P. (Habran J.R, 46′).

1-0, Néstor (26′); 2-0, Edgar (41′).

Observacions
Partit de la jornada 13 del grup III de la Segona Divisió B disputat a l’Estadi Municipal la Nova Creu Alta. Partit arbitrat per Francisco Javier Fernández Vidal (Col·legi valencià). 2.842 espectadors.