gimnastic-banner-the-beat-challenge

CEIP Camp Clar

Els jugadors del Nàstic han fet la penúltima visita d’aquesta setmana al CEIP Camp Clar. Pel moment, aquestes primeres setmanes de la campanya ‘Nàstic a les escoles’ estan sent tot un èxit. Els alumnes i els mestres dels diferents col·legis i escoles que s’han visitat han acollit amb gran entusiasme als futbolistes granes.

Uns 50 alumnes del CEIP Camp Clar han rebut amb gran il·lusió els jugadors del Nàstic aquesta tarda. Els membres de la primera plantilla que s’han desplaçat fins al col·legi han estat Reina, Verdú i Lago Júnior, acompanyats pel delegat del primer equip, Josep Maria Grau. Mentre, David Sánchez no ha pogut assistir per la seva recent paternitat.

El partit de futbol entre els alumnes del col·legi i la participació dels jugadors del Nàstic ha ocupat gran part de l’estona que han compartit conjuntament. A banda, els alumnes han tingut l’oportunitat de realitzar unes poques preguntes als futbolistes. El temps ha estat limitat però s’ha parlat de les possibilitats d’ascens de l’equip grana i també d’exfutbolistes que han passat per la disciplina del Nàstic en els últims anys. La visita ha finalitzat amb la pertinent signatura d’autògrafs per part dels tres jugadors als nens i nenes que així ho han sol·licitat.

gimnastic-ucrania