gimnastic-banner-the-beat-challenge

Celebració del 5è aniversari de la Penya Passió Grana

El divendres dia 2 de novembre es celebraran les Jornades Culturals del barri de l’Albada, així com el 5è aniversari de la Penya Passió Grana. En ambdós casos hi haurà una important representació del Nàstic.
A les 19’30h, les Jornades Culturals, programen una taula rodona amb el títol de “El Nàstic i el seu futur”. Estarà moderada per Carles Cortés, de la Cadena Ser, i hi participaran el president del Nàstic, Xavier Salvadó; el director esportiu, Ricardo Resta; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, José Cosano; Miquel Tono del Diari de Tarragona; i el president de la Penya Passió Grana i, alhora, vicepresident de l’AAVV del barri de l’Albada, Daniel Juárez.
Després de la taula rodona, sobre les 20’30h, tindran lloc els actes de celebració de l’aniversari de la penya. A banda de les persones anteriorment citades, s’afegiran a l’esdeveniment els consellers de l’àrea social de la SAD, Carlos Borrelas i Antoni Vallverdú, així com els jugadors del primer equip Alejandro Campano i Antonio López.
L’acte consistirà en lliurar als 70 penyistes reconeguts un carnet que els acrediti com a membres de la Passió Grana. També seran obsequiats amb un folre polar que portarà un distintiu de la penya.
A més, els representants del Nàstic lliuraran al president de la penya uns obsequis per conmemorar l’acte.
Aquests actes es desenvoluparan als baixos 16-18 del carrer Pierre de Coubertain de Tarragona.

gimnastic-ucrania