gimnastic-banner-the-beat-challenge

Celebrada la Junta General d’Accionistes 2019 del Gimnàstic de Tarragona, SAD

El capital de la societat ha estat representat amb un 85,06%

La Sala Eutyches del Palau de Fires i Congressos de Tarragona ha acollit la Junta General Ordinària d’Accionistes 2019 del Gimnàstic de Tarragona, SAD on ha assistit un 85,06% del capital de la societat. La reunió ha començat a les 19.40 hores i s’ha allargat fins les 21.19 hores.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha fet la introducció a la Junta amb un informe de gestió on ha repassat els fets més importants del darrer any en matèria esportiva, social i econòmica, explicant com es va desenvolupar el passat curs esportiu a la categoria de plata, que va acabar amb el descens a la Segona Divisió B. El president ha expressat davant els accionistes “el màxim suport a jugadors i tècnics perquè estem convençuts que seran capaços de canviar la dinàmica esportiva d’aquest inici del curs i intentar aconseguir l’objectiu previst.”

En l’aspecte social, Andreu ha apuntat que actualment l’entitat té 5.521 socis, una afició que “és fonamental per nosaltres tenir el seu suport per tal d’aconseguir els objectius que ens hem marcat”. A l’informe de gestió ha volgut repassar algunes de les accions més destacades de l’últim any, com per exemple la gran participació en les visites organitzades a la Botiga i Museu de l’Avinguda Catalunya, el Dinar Club Empresa al Castell de Tamarit amb més de 200 empreses que fan costat al Nàstic, a banda de recordar les entitats del territori amb qui col·labora el club com el Banc de Sang, l’Hospital Joan XXIII, la Muntanyeta, Fundació Diagrama, l’Associació contra el Càncer, entre d’altres. A més a més de les visites als centres escolars i també hospitals, dintre del programa Junts Creixem.

En matèria econòmica el president del Nàstic ha expressat que “hem superat definitivament la greu situació econòmica que hem patit durant els últims anys”. Explicant que el tancament de la temporada 2018-2019 té un resultat de 612.000 € de superàvit, liquidant 156.000 € d’impost de societats i aplicant la diferència de 455.000 € a reserves de la societat. Afegint que “hem fet una ampliació de capital durant la temporada de 504.000 €, quedant un capital social de 6.937.000 €.”

Josep Maria Andreu ha finalitzat la seva intervenció afirmant que “seguirem treballant com ens caracteritza: amb la màxima il·lusió, la màxima responsabilitat i la màxima honestedat. Amb el compromís de torna al Nàstic el més aviat possible a LaLiga, perquè som el Nàstic i la bona feina feta social i econòmicament també tornarà a tenir els seus fruits en els èxits esportius.”

Posteriorment, el director general Lluís Fàbregas, ha detallat partida a partida el balanç de la temporada 2018-2019 i el pressupost per a la temporada 2019-2020, que serà de 6.045.000 €, incloent l’ajuda al descens d’ 1.700.000 € per part de LaLiga. Després, el director esportiu grana, Sergi Parés, ha fet un balanç de l’inici del curs esportiu, així com les línies a seguir en la parcel·la esportiva, davant els accionistes assistents.

La Junta ha acabat amb els precs i preguntes dels accionistes i amb l’aprovació per unanimitat de l’acta.

Abans de començar la reunió el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el vicepresident del Club, Josep Francesc Ferrer, han fet el reconeixement als socis que porten 50 anys ininterrompudament vinculats al club. Enguany han estat per a Antoni Casellas, Mateu Sanahuja i Josep Maria Garreta.

Els punts de l’ordre del dia aprovats per majoria han estat:

1.- Examen i si s’escau, aprovació de l’Informe de Gestió i dels Comptes Anuals auditats, així com de la gestió del Consell d’Administració i de l’aplicació del resultat corresponent a l’exercici 2018/2019.

2.- Presentació i aprovació si s’escau, del pressupost per a l’exercici social 2019/2020.

3.- Projectes accions socials. 

4.- Precs i preguntes. 

5.- Lectura i aprovació de l’acta de la Junta.

gimnastic-ucrania