gimnastic-banner-the-beat-challenge

Celebrada la Junta General d’Accionistes 2022 del Gimnàstic de Tarragona, SAD

Aprovats tots els punts de l’Ordre del Dia per unanimitat

La sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha repetit com a escenari de la Junta General Ordinària i Extraordinària del Gimnàstic de Tarragona, SAD. En aquesta edició de 2022, l’acte ha començat puntualment a les 19 hores i ha tingut una duració de poc menys d’una l’hora.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha fet la introducció a la Junta amb un informe de gestió on ha repassat els fets més importants del darrer any en matèria esportiva, social i econòmica. El president ha expressat davant els accionistes que “la temporada passada vam aconseguir jugar el play-off però no vam poder amb el gran objectiu de l’ascens. La nostra decepció va ser màxima”; Andreu ha recalcat que “aquest any, el nostre objectiu continua sent el mateix, que és tornar a Segona Divisió. Després de 16 partits disputats, estem en zona de play-off a un sol partit del liderat.”

En l’aspecte social, Andreu ha apuntat que actualment l’entitat té 6.341 socis, afirmant que “el seu suport és imprescindible per a nosaltres”. A més, ha agraït la fidelitat de les empreses que ens acompanyen.

En matèria econòmica el president del Nàstic ha explicat que el tancament de la temporada 2021-2022 té un resultat negatiu superio a 1.600.000 € i unes pèrdues previstes superiors a 1.8 M € per a la 2022-2023. Aquestes pèrdues estan suportades amb préstecs fets pel Consell d’Administració, que posteriorment es convertiran en capital social. Actualment, el capital social de l’entitat continua sent de 6.937.400 €.

Josep Maria Andreu ha finalitzat la seva intervenció afegint que “La campanya de socis diu ‘El Destí el juguem nosaltres’, perquè tots sabem on volem ser i mereixem estar. Si el futbol ens en devia una a Llagostera, ara la història es repeteix, ens en deu una altra després del que va succeir a Vigo. Estem segurs que es farà justícia i tornarem a la LFP”

El president ha remarcat que “els jugadors i tècnics són capaços perquè ho han demostrat i l’energia de l’afició, que l’any passat van fer més de 4.000 km en 7 dies, pot amb tot. Insistirem i lluitarem Fins Al Final perquè aquest és el nostre any!”

Un cop finalitzada la intervenció del president, s’ha homenatjat als nastiquers que aquesta temporada compleixen 50 anys com a socis del Gimnàstic de Tarragona. Els que han recollit la insígnia de mans del president grana i la vicepresidenta del Club, Bito Fuster, han estat Joaquín Benito, Albert Castanera, Josep Fortuny, Josep Gaya, Jose Maria Hubet, Jordi Lluís, Antonio Mateo, Mariano Montoro, Josep Fons, Pau Ricomà, Manuel Sánchez, Francisco Serres, Alberto Simón i Carlos Vallvé.

Posteriorment, el director general Lluís Fàbregas, ha detallat partida a partida el balanç de la temporada 2021-2022 i el pressupost per a la present temporada 2022-2023.

Finalment, després de l’aprovació per unanimitat de l’acta i el resum de la Junta per part del secretari, Javier Balaña, el president grana ha desitjat a tots els socis i accionistes unes bones festes de Nadal i un feliç Any 2023. La Junta ha comptat amb el 84,43% de representació de l’accionariat.

Els punts de l’ordre del dia aprovats per unanimitat han estat:

1.- Examen i si s’escau, aprovació de l’Informe de Gestió i dels Comptes Anuals auditats, així com de la gestió del Consell d’Administració i de l’aplicació del resultat corresponent a l’exercici 2021/2022.

2.- Presentació i aprovació si s’escau, del pressupost per a l’exercici social 2022/2023.

3.- Nomenament del Consell d’Administració per caducitat del nomenament. Variació, si s’escau, de membres de l’Òrgan Administració.

4.- Precs i preguntes.

5.- Lectura i aprovació de l’acta de la Junta.

gimnastic-ucrania