Celta 1 – 0 Nàstic

El Nàstic ha caigut aquesta tarda derrotat a l'estadi de Balaídos contra un Celta que ja encadena 4 victòries consecutives. Els grana han pagat molt car l'arrencada explosiva dels locals, que s'han avançat en el minut 7 amb un gol de De Lucas i han aprofitat aquest avantatge per quedar-se amb els tres punts.

La primera part ha estat pel Nàstic una evolució contínua que ha començat amb un càstig massa dur. La potència en els minuts inicials del Celta ha acabat amb el gol de De Lucas (1-0). Amb el pas dels minuts, però, el Nàstic ha anat fent-se amb el control del partit i les arribades. Una rematada de cap de Powel ha obert les ocasions clares grana, que no han afluitxat en tot el primer temps, tot i que en cap moment s'han acabat de concretar en gol. El Celta també ha tingut les seves opcions per tornar a marcar, però Rubén Pérez i la defensa grana s'han responsabilitzat d'impedir-ho. Tot i el domini tarragoní l'avantatge a la mitja part era pel conjunt de Paco Herrera.

A partir de la represa el Nàstic ha confirmat els darrers minuts de la primera part i s'ha convertit en l'amo i senyor del partit. Amb l'entrada de Morán els grana han augmentat la seva contundència en atac. Tot i la possessió i les ocasions grana els locals ho han seguit provant, en aquest període aprofitant les jugades al contraatac. Malgrat les opcions d'uns i altres el marcador s'ha mantingut immòbil fins al 90 i els tres punts s'han quedat a Vigo.

El proper compromís dels de Luis César serà el proper dissabte a les 18h al Nou Estadi contra el Xerez.