gimnastic-banner-the-beat-challenge

Cinc podis del Nàstic a la 3a fase de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica

Aquest diumenge s’ha disputat al Pavelló del Nou Congost  de Manresa la 3a fase de Copa Catalana de conjunts de gimnàstica rítmica. Dels 7 conjunts que ha presentat el Club Gimnàstic, 5 han aconseguit fer podi.

En aquesta ocasió els conjunts més destacats ha estat el Júnior V/VI amb 5 cordes i el Júnior IV amb 2 cintes i 3 cèrcols, tots 2 classificats en primera posició. El Júnior V/VI format per Claudia Celestino, Gemma Rosello, Alba Ortiz, Marina Ortiz i Blanca Anguela s’ha imposat per davant del Club Patricia i de l’Hospitalet de l’Infant. De la seva banda,  el Júnior IV, format per Júlia Luna, Carolina Martí, Olivia Cardoso, Daniela Martí i Sara Marina Holgado  s’ha imposat al Club Espiral i al Club Ramar.

En les categories de nivell de campionat d’Espanya, molt bon paper de l’Infantil Base, que ha quedat classificat en 2a posició. L’Infantil Base disputa aquest proper cap de setmana  el Campionat d’Espanya Base de Conjunts que se celebra a Saragossa. També el conjunt Sènior absolut ha aconseguit un bon 3r lloc, únicament superat pel Sant Cugat i el Lloret.

Finalment, el conjunt aleví IV també ha aconseguit pujar al podi en 3ra posició en mans lliures. De manera que tots els conjunts del Nàstic s’han classificat per a la final de Copa.

D’altra banda, aquest proper cap de setmana el Conjunt Infantil Base disputa el campionat d’Espanya de conjunts.

 

gimnastic-ucrania