gimnastic-banner-the-beat-challenge

Clínica Odita lluirà a la part dorsal de la samarreta de joc

L’empresa del Grup AG Planning s’estrenarà diumenge al Nou Estadi

El Gimnàstic de Tarragona i el Grup AG Planning, partner oficial de l’entitat, han signat un nou acord per a que la Clínica Odita de Tarragona llueixi en les samarretes oficials de joc a partir d’aquest mateix diumenge davant el CE L’Hospitalet.

Per presentar aquesta nova indumentària, els jugadors del primer equip Gerard Oliva i Roger Brugué s’han apropat a la mateix Clínica Odita, situada a la Rambla Nova de Tarragona número 2, 1r 1a, inaugurada aquest mateix dilluns.

La gerent de la nova Clínica Odita, Ana Ibars, ha estat l’encarregada de rebre als dos davanters a les instal·lacions i explicar els diferents tractaments estètics avançats i antiaging per millorar l’aspecte físic i el benestar de les persones.

Gerard Oliva i Roger Brugué han pogut conèixer de primera mà la tecnologia mèdica més avançada d’INDIBA o LPG endermologie, entre d’altres.

Aquesta nova clínica de medicina estètica de la ciutat de Tarragona, cridada a posicionar-se com una dels referents en els tractaments d’estètica i antiaging, es podrà veure durant tota la temporada 2020-2021 mitjançant el seu logotip situat sota el nom i el dorsal de les samarretes tècniques de joc del primer equip. Per tant, Clínica Odita també serà partícip dels gols i celebracions de Roger Brugué, Gerard Oliva i la resta de jugadors grana.

gimnastic-ucrania