gimnastic-banner-the-beat-challenge

El patrocinador Adernats celebrarà la V edició del Vinitfest

Adernats, patrocinador oficial del Gimnàstic de Tarragona, SAD celebrarà una nova edició del VINITFEST la nit del dissabte 9 de juliol. La Bandarra Street Orkestra com a cap de cartell i els vallencs Mostassa i Fenya Rai, són els grups protagonistes d'enguany.

Adernats, patrocinador oficial del Gimnàstic de Tarragona, SAD celebrarà una nova edició del VINITFEST la nit del dissabte 9 de juliol. La Bandarra Street Orkestra com a cap de cartell i els vallencs Mostassa i Fenya Rai, són els grups protagonistes d’enguany. En l’apartat gastronòmic, la Quintaforca, el Coll de Nulles, el Portal 22, el Forn de Nulles, la Ibense i Ca l’Àngel seran els encarregats de posar-hi el bon gust.

Un any més, i aquest ja serà el cinquè, es celebra l’Adernats VINITFEST a la Catedral del Vi de Nulles. Una festa tematitzada que uneix els vins i caves Adernats amb la música de grups referents del territori, l’alta gastronomia local i l’actuació artística de diferents artistes del Camp de Tarragona. Una festa que s’ha consolidat com a referència al món vinícola català, arribant cada any a l’aforament màxim de mig miler d’assistents i aconseguint una valoració excel·lent per part del públic i professionals.

A les 10 de la nit del 9 de juliol s’iniciarà la cinquena VINITFEST, que com cada any, començarà amb un espectacle inaugural, enguany, a càrrec de la Bandarra

Street Orkestra. Després de la inauguració, s’obriran les portes del celler modernista de Nulles, tematitzat per a l’ocasió. Els assistents, copa en ma, aniran recorren cadascun dels espais descobrint al seu pas fins a sis vins i caves maridats amb gastrotapes dels diferents restaurants. Al ritme de la música que no deixarà de sonar, podran conèixer també cadascun dels artistes que exposaran sota les arcades modernistes i actuaran en directe. En un pati idíl·lic de festa major de principi de segle, entre tines i parets de pedra del celler, s’alçarà un escenari on actuaran el grups vallencs. Per concloure la festa, la Bandarra oferirà el seu recital davant mateix de la façana del celler ja entrada la matinada.

Els organitzadors d’Adernats, Adam Albert i Francesc Boronat, no dubten en considerar-la la “Festa Major del Vi” del Camp de Tarragona. I destaquen l’autèntic plaer de poder gaudir de manera lúdica i festiva “d’una cultura tant arrelada a la nostra terra com la del vi. La VINITFEST és un homenatge als nostre ancestres”. Així, Adernats es referma com un referent en l’enoturisme i l’oci de la Costa Daurada, avalat també per els seus prestigiosos vins i caves reconeguts recentment en diferents certàmens internacionals.

Les entrades de l’Adernats VINITFEST, tenen un cost de 35€ per persona i ja estan a la venda per internet a www.adernats.com i a diferents punts de venda de Nulles, Valls, Reus i Tarragona entre d’altres. No espereu massa en aconseguir-les doncs cada any pengen el cartell d’entrades exhaurides varis dies abans.

ADERNATS VINITFEST

CELLER MODERNISTA DE NULLES DISSABTE 9 DE JULIOL DE 2016

Persona de contacte: Adam Albert

comunicacio@vinicoladenulles.com

Telèfon. 690 643 701

gimnastic-ucrania