gimnastic-banner-the-beat-challenge

Club Gimnàstic i DHU Ibérica: Guanya-li la partida al dolor!

Es presenta la col · laboració de DHU Ibèrica amb la Secció de Tennis del Club Gimnàstic de Tarragona.
Tarragona, gener de 2013
Amb l'objectiu d'establir un marc de col · laboració local entre dues de les entitats més importants de la nostra demarcació, s'ha presentat la Campanya 'Guanya-li el Partit al Dolor'. Arnica-Sport Gel DHUamb el suport de la Secció de Tennis del Club Gimnàstic de Tarragona, han ideat una iniciativa per afavorir la prevenció i el tractament de les lesions esportives per a la pràctica del tennis i el pàdel i oferir informació i assessorament a les farmàcies més rellevants de Tarragona.
Aprofitant el creixent interès per la pràctica del pàdel al nostre país, i sabent de la gran acceptació i seguiment del tennis a Tarragona, DHU Ibèrica i la Secció de Tennis del Club Gimnàstic de Tarragona ofereixen la possibilitat de portar a les farmàcies de la ciutat una autèntica samarreta tècnica del Nàstic gràcies a Arnica-Sport Gel, el producte de DHU Ibèrica per tractar les lesions esportives. El General Manager de Laboratoris DHU, el Sr Alex Castella, afirma que "una de les bases de la campanya és intentar promocionar la pràctica de l'esport en l'entorn local '. La iniciativa 'Guanya-li el partit al dolor' busca prevenir i tractar les lesions esportives i, per aquest motiu, durant els propers dies es podrà trobar a les principals farmàcies de la ciutat tot l'assessorament farmacèutic i la informació necessària per gaudir plenament de la pràctica l'esport.
Arnica-Sport Gel i Guanya-li el partit al dolor
La campanya té com a objectiu que els tarragonins practiquin tennis i pàdel de forma segura. El Club Gimnàstic de Tarragona ofereix la possibilitat d'aconseguir de forma gratuïta una samarreta tècnica del Nàstic. Únicament has de trobar les farmàcies de Tarragona amb el distintiu Arnica-Sport Gel de DHU Ibèrica i preguntar-li a la teva farmacèutic com aconseguir-la. Arnica-Sport Gel és un medicament homeopàtic que alleuja la sensació de tensió i dolor produïda per traumatismes articulars com contusions, distensions, hematomes, contusions amb limitació del moviment a causa d'inflor i també fractures i accidents. Amb Arnica-Sport Gel, sigui quin sigui el problema produït practicant esport serà més fàcil i ràpid de recuperar. ¡Guanya-li el partit al dolor!
 

gimnastic-ucrania