gimnastic-banner-the-beat-challenge

Col·laboració entre el futbol base del Nàstic i el de la UD Sant Salvador

El Gimnàstic de Tarragona SAD i la UD San Salvador signen un conveni de col·laboració per potenciar les categories inferiors, tant el futbol base com l’escola. Ambdues entitats uneixen esforços esportius a partir d’aquesta propera temporada per tal de millorar la qualitat de les instal·lacions per a la pràctica del futbol.

Aquest acord significarà que els dos clubs treballen units i amb una metodologia semblant en els seus entrenaments, utilitzant un criteri definit en la formació futbolística del jovent. Tant la UD San Salvador com el Nàstic compartiran entrenadors, camps de futbol, equipament esportiu… Alguns dels equips de la base del Nàstic entrenaran i jugaran al Camp Municipal de San Salvador. A més a més, el nou patrocinador oficial tècnic del Nàstic, hummel, ha ofert vestir els seus equipaments al conjunt de San Salvador. D’altra banda, els nens dels equips del planter de Sant Salvador tindran els mateixos drets que els joves futbolistes de la base grana.

En la presentació, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha declarat que aquest acord és idoni per potenciar els equips base i evitar la dispersió dels conjunts del planter grana. Pel que fa al coordinador del futbol base grana, José Luis Deus, ha afirmat que aquest conveni reforçarà significativament els diferents equips que formen una part important de l'estructura del dos clubs, com també del CF Pobla de Mafumet. D’altra banda, el president de la UD San Salvador, Juanjo Iglesias, ha declarat que aquest acord ajudarà a donar a conèixer San Salvador, tant al barri com als seus equips de futbol. 

gimnastic-ucrania