gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comencen les proves per a l’Escola de Futbol

Els jugadors que vulguin incorporar-se a l'Escola de Futbol del Gimnàstic començaran demà a la tarda les proves d'accés. El dimecres 18 de maig i el dimecres 25 els nens en edat de Prebenjami (2005-2004), Benjamí (2003-2002) i Aleví (2001-20009 realitzaran les proves per formar part del futbol base grana la propera temporada. Les proves es duran a terme al camp de gesta artificial, de 17:30h a 19:00h. El període d'inscripció segueix obert pels que encara no s'hagin apuntat i vulguin fer-ho. 

A més, i durant tot el mes de maig, continuarà obert el procés d'inscripció per a l'Escola de Futbol per a la resta de categories que tenen accés directe. És a dir, tots els nens i nenes nascuts l'any 2006 (categoria Babie) tindran inscripció directa i els jugadors que la temporada 2010-11 han jugat a l'Escola, tindran reservada la plaça per a la propera temporada un cop realitzin la inscripció.

Les inscripcions es podran fer a les oficines del Futbol Base o mitjançant aquest formulari: http://www.gimnasticdetarragona.com/cat2/promos/futbolBase/formulario-escuela.pdf

Els resultats es donaran a conéixer a partir del dia 15 de Juny mitjançant un correu electrònic i es publicaran a les oficines del F. Base.

Per qualsevol consulta: escolanastic@gimnasticdetarragona.com o al telèfon: 977 21 51 03

Les places ofertades corresponen a les següents edats i categories:

EDAT JUGADORS

CATEGORIA

NASCUTS L'ANY 2006

BABIE

NASCUTS L'ANY 2005

PREBENJAMI 1r ANY

NASCUTS L'ANY 2004

PREBENJAMI 2n ANY

NASCUTS L'ANY 2003

BENJAMI 1r ANY

NASCUTS L'ANY 2002

BENJAMI 2n ANY

NASCUTS L'ANY 2001

ALEVÍ 1r ANY

NASCUTS L'ANY 2000

ALEVÍ 2n ANY

Informacions generals:

Confirmarció de les dates d'inici i els grups: durant els mes de Setembre de 2011 mitjançant uns fulls informatius que es podran consultar a les oficines dels Futbol Base o per e-mail: escolanastic@gimnasticdetarragona.com
Previsió inici entrenaments: 1ª setmana Setembre (Aleví), 2ª setmana Setembre (Benjamí)(, 3ª/4ª setmana Setembre (Prebenjamí) i 1ª Octubre (Babie).

Previsió final dels entrenaments: 1ª setmana de juny.

Horaris d'entrenament: dimarts i divendres de 17:30h a 19:00h.

Camps d'entrenament: camp de gespa artificial, camp anexe de gespa natural i camp de terra.

Monitors titulats: Diplomats i estudiants de Magisteri d' Educació Física, Llicenciats en INEF, Monitors de Futbol i  Tècnics especialitzats en activitats esportives.

La quota per despeses formatives i federatives dels jugadors serà de 470€ amb pagaments fraccionats (IVA inclòs).

El pack de roba inclou xandall, bossa, abric, impermeable d'entrenament, polo, dessuadora, 2 samarretes d'entrenament, pantaló d'entrenament llarg i curt, samarreta de competició, pantaló de competició i mitges de competició. A adquirir a Botiga Nàstic Avinguda Catalunya nº 31, tindrà un preu orientatiu de 230€.
* El Gimnàstic de Tarragona es reserva el dret de posar publicitat a l'equipació dels jugadors.

* Els jugadors no poden portar el nom damunt del número de la samarreta.

 

 

 

 

 

 

gimnastic-ucrania