gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comencen les visites guiades al Museu del Nàstic

Els voluntaris grana que han participat a la inauguració i primera fase de LaLiga Genuine Santander han estat els primers en participar a les visites guiades al Museu del Nàstic de l’Avinguda Catalunya.

Els voluntaris grana que han participat a la inauguració i primera fase de LaLiga Genuine Santander disputada recetnment a Tarragona han estat els primers en participar a les visites guiades al Museu del Nàstic de l’Avinguda Catalunya. Alumnes dels col·legis Sant Pau i La Salle de Tarragona i de l’Institut Martí i Franquès han conegut d’aprop la història de l’entitat des de la seva fundació el 1886 fins l’actualitat a partir de tot el material dipositat al Museu.

L’encarregat de fer la presentació i la visita ha estat Rubén Almazán, un dels capitans del Nàstic Genuine, que s’incorpora d’aquesta manera a l’equip de treball del Nàstic per encarregar-se de les visites al Museu, juntament amb Bito Fuster, la coordinadora del Voluntariat Grana.

Aquestes visites al Museu, que són totalment gratuïtes, es volen obrir a la resta de centres educatius de la ciutat i el territori i a totes les entitats o organismes interessats en conèixer també la història del Gimnàstic de Tarragona. Per a contactar amb el Nàstic i poder fer una visita guiada cal enviar un correu electrònic a l’adreça voluntariatgrana@gimnasticdetarragona.cat.

gimnastic-ucrania