gimnastic-banner-the-beat-challenge

"Comparteix il·lusió": Campanya d'abonaments de la segona volta

El Nàstic presenta la campanya d’abonaments per a la segona volta de la competició lliguera. "Comparteix il·lusió" ofereix avantatges als nous socis que vulguin formar part del club grana.

La primera novetat és la reducció del preu dels abonaments. Tot aquell que vulgui estar a la zona Gol, ho tindrà a un preu de 50€, amb un descompte de 40€ sobre el cost d’inici de temporada. Pel que fa al carnet de Preferent, el preu baixarà des dels 140€ als 80. Finalment, el de Tribuna costarà 110€, amb un estalvi de 90€ sobre l’anterior preu, durant aquesta segona volta. L’abonament cobrirà els partits dels grana al Nou Estadi de la segona volta, que són un mínim de 9, i també l’ultim de la primera volta, que és el Nàstic – Villarreal C.F.“B”. A més, s’adjuntarà una invitació doble a l’Spa Aquum per poder gaudir de l’espai de relax durant unes hores. El pagament es podrà efectuar al comptat o en dos terminis: el primer d’ells serà al moment de donar-se d’alta, i el segon, el dia 1 de febrer. Aquesta promoció estarà vigent fins al dia 31 de gener.

Recordem que l’horari d’oficines és de dilluns a divendres de 9 hores a 13:30, i per les tardes, de dilluns a dijous de 16 hores fins a les 19. A més, en els partits com a local, els divendres també tindrà el mateix horari. 

gimnastic-ucrania