gimnastic-banner-the-beat-challenge

Compartir abans que competir

El Nàstic Genuine ha fet bo a Córdoba un dels lemes de LaLiga Genuine Santander: compartir abans que competir. L’equip de Rafel Magrinyà no ha pogut aconseguir cap victòria en la segona fase que s’ha jugat al Nuevo Arcángel, però la germanor, el fair play i l’emotivitat han estat els protagonistes.

El Nàstic Genuine ha fet bo a Córdoba un dels lemes de LaLiga Genuine Santander: compartir abans que competir. L’equip de Rafel Magrinyà no ha pogut aconseguir cap victòria en la segona fase de la competició que s’ha jugat al Nuevo Arcángel, però més que mai ha viscut un cap de setmana on la germanor, el fair play i l’emotivitat han estat els protagonistes.

La plantilla grana era conscient que els tres rivals de Córdoba posarien les coses difícils per poder aconseguir un resultat positiu. València CF i Villareal CF perquè són dels millors equips aquesta temporada 2018/2019 i el Córdoba CF perquè estava especialment motivat per la seva condició d’amfitrió.

El primer partit davant el conjunt groguet, que ha acabat amb derrota 1 a 3, ha tingut una visita emotiva per al Nàstic Genuine ja que s’ha apropat a Córdoba José Antonio Gordillo, exjugador i extrenador del primer equip per animar als jugadors. En la seva recent etapa a Tarragona, el tècnic de Morón de la Frontera havia promès als capitans del Genuine que els aniria a veure al Nuevo Arcángel. I ha complert la promesa. En senyal d’agraïment, la plantilla ha regalat una samarreta signada a Gordillo.

El segon partit de la fase enfrontava el Nàstic Genuine davant un dels millors equips de LaLiga Genuine Santander: el València CF, que s’ha emportat la victòria per 3 a 0. El conjunt grana ha tancat la seva participació jugant contra el Córdoba CF en un partit que ha acabat 1 a 3 pels andalusos, però on ha destacat l’actitud dels dos equips i la manera d’entendre la competició ja que comparteixen els valors Genuine d’una manera molt similar. En definitiva, el partit s’ha convertit en una festa final per a tothom.

Aquesta segona fase de LaLiga Genuine Santander tindrà en un parell de setmanes una segona seu de competició a A Coruña, on jugaran la resta d’equips de la temporada 2018/2019 que no han participat a la seu de Córdoba. La tercera fase també tindrà una doble seu: Madrid (5-7 d’abril) i Los Ángeles de San Rafael (26-28 d’abril). El Nàstic Genuine jugarà a Madrid en una fase on el Rayo Vallecano serà l’amfitrió.

gimnastic-ucrania