gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comunicat oficial

Finalitza la temporada esportiva 2019-2020

El Gimnàstic de Tarragona comunica a tots els socis i aficionats que el present curs esportiu es dona per tancat després de conèixer la resolució de la Real Federación Española de Fútbol. Una decisió adoptada seguint les recomanacions del Ministero de Sanidad i el Consejo Superior de Deportes.

L’entitat grana ha considerat des del primer instant que la única premissa innegociable és la salut de totes les persones que intervenen en l’espectacle que ens brinda el futbol; des dels protagonistes que intervenen dintre del terreny de joc, així com els socis i aficionats que donen el seu suport des de la graderia. L’escenari sanitari actual impedeix el correcte desenvolupament de l’esport i tot el que comporta la pràctica del futbol.

El Gimnàstic de Tarragona espera que aquesta crisi sanitària es vagi esvaint el més ràpid possible per retrobar-nos amb tots els nastiquers al Nou Estadi i plegats tornar a gaudir del nostre equip. Per a fer-ho possible animem a tots els socis i aficionats a continuar complint les indicacions i consells dels organismes pertinents durant el present estat d’alarma, així com les recomanacions que se’ns indicaran periòdicament en les properes setmanes.

Des de l’entitat s’han previst diferents línies d’actuació socials i econòmiques pensant en el soci, sobre aquest desenllaç esportiu. Durant els propers dies, un cop la RFEF i el CSD comuniqui els protocols a seguir en l’inici del curs vinent i les condicions d’assistència als estadis en els partits oficials de la temporada 2020-2021, el club presentarà la campanya d’abonaments tenint present que hi ha sis partits oficials de la temporada 2019-2020 que el soci no ha gaudit al Nou Estadi, que seran compensats en la propera temporada 2020-2021.

L’àrea esportiva del Nàstic 2020-2021 ja està treballant per fer un gran equip que identifiqui a tots els nastiquers. Uns futbolistes molt competitius per la categoria de bronze del futbol nacional i així deixar enrere aquest curs esportiu on no s’han assolit els objectius marcats a l’inici, tot i les deu jornades pendents de disputar. Amb unes bases sòlides aconseguides durant l’any i amb més d’un 80% de la plantilla amb contracte en vigor, l’equip tornarà a la feina amb més energia per preparar l’inici de la propera temporada quan les autoritats sanitàries ho permetin.

Els nastiquers i nastiqueres sempre ens hem caracteritzat per lluitar i creure Fins Al Final; aquest parèntesi que estem vivint ens farà tornar més forts i units per continuar superant reptes i assolir nous objectius esportius que tornin a fer somiar a l’afició, la ciutat i tot el nostre territori.

gimnastic-ucrania