gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comunicat oficial, 20/11/2020

Activitat esportiva al futbol base del Nàstic

Des del Gimnàstic de Tarragona s’estan adaptant les noves mesures adoptades pel PROCICAT per tal de reprendre el més aviat possible els entrenaments i l’activitat esportiva dels diferents equips del Planter Grana a les instal·lacions de l’entitat.

Després d’aquestes noves mesures, els diferents horaris d’entrenaments s’estan reajustant per a que tots els jugadors del planter i esportistes de l’entitat puguin desenvolupar les respectives sessions amb la màxima seguretat i complint estrictament els protocols indicats.

El dimarts 24 de novembre es restablirà tota l’activitat a les instal·lacions de la Budallera amb l’objectiu que tothom pugui entrenar sota les ordres d’entrenadors i monitors amb les màximes garanties. En les properes hores, des de la coordinació del futbol base es facilitaran els nous horaris d’entrenament als respectius equips.

D’altra banda, el Bar de l’Estadi tornarà a obrir les seves portes el dilluns 23 fins a les 21.30 hores, dintre de la normativa de bars i establiments. En aquest cas, l’espai interior disposarà d’una capacitat del 30% del total de l’aforament i s’habilitarà la terrassa exterior, amb un màxim de quatre clients per taula.

 

gimnastic-ucrania