gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comunicat oficial del Gimnàstic de Tarragona, 01/07/2024

Jugadors que han finalitzat la relació laboral amb l’entitat a 30 de juny de 2024

El Gimnàstic de Tarragona informa que ahir, diumenge 30 de juny de 2024, va finalitzar oficialment la temporada 2023-2024. Un total de deu jugadors del primer equip han finalitzat la seva relació contractual amb l’entitat grana, quedant lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.

D’aquests, quatre tenen opcions de continuar després que el Gimnàstic de Tarragona els hi hagi presentat l’oferta formal de renovació. Es tracta de Pablo Trigueros, Nacho González, Ander Gorostidi i David Concha.

Per la seva part, sis jugadors no continuaran defensant la samarreta grana la campanya 2024-2025, després d’expirar els seus contractes. Es tracta de Dani Parra, Andy Escudero, Álex Mula i Maurizio Pochettino. Mentre que Iker Recio i Alan Godoy finalitzen la cessió de drets i tornen als seus respectius clubs: AD Alcorcón i Deportivo Alavés.

La resta de la plantilla 2023-2024, tant els jugadors com el tècnic Dani Vidal, tenen contracte en vigor per al nou curs esportiu 2024-2025.

D’altra banda, dos jugadors tornen a Tarragona per defensar els interessos del primer equip en la quarta temporada a Primera Federación. Es tracta de Hamza Bellari i Iván De la Peña, que finalitzen les cessions als respectius clubs i s’uniran a la disciplina grana en l’inici de la pretemporada.

El Gimnàstic de Tarragona agraeix a tots els jugadors la tasca desenvolupada durant aquest curs esportiu 2023-2024 i els hi desitja la millor de les sorts en el seu futur més immediat, tant a nivell personal com professional.

gimnastic-ucrania