gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comunicat oficial del Gimnàstic de Tarragona

Jugadors i tècnics que finalitzen la relació laboral amb l’entitat a 30 de juny de 2020

El Gimnàstic de Tarragona informa que avui, dimarts 30 de juny de 2020, finalitza oficialment la temporada 2019-2020. Un total de sis jugadors i dos membres del cos tècnic del primer equip acaben la seva relació contractual amb l’entitat grana, quedant lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.

Els futbolistes Fran Carbia i Fausto Tienza finalitzen la cessió de drets signada al mercat de fitxatges de gener i tornen respectivament a l’ UD Ibiza i al Panathinaikos FC, els clubs propietaris.

Mentre que un total de quatre jugadors en dinàmica del primer equip no continuaran defensant la samarreta grana la campanya 2020-2021 després d’expirar els seus contractes. Es tracta de Bernabé Barragán, Sergio Montero, Javi Márquez i Sergi Cardona. En el cas del migcampista badaloní i el jove lateral esquerre, ambdós futbolistes van refusar les respectives propostes contractuals per seguir a Tarragona.

En l’apartat tècnic, el preparador físic David Pajón i el readaptador Joan Álvarez finalitzen el contracte signat la temporada passada.

El Gimnàstic de Tarragona agraeix a jugadors i tècnics la tasca desenvolupada professionalment durant el curs esportiu 2019-2020 i els hi desitja la millor de les sorts, tant a nivell personal com professional, en el seu futur més immediat.

gimnastic-ucrania