gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comunicat oficial del Gimnàstic de Tarragona

Jugadors i tècnics que finalitzen la relació laboral amb l’entitat a 30 de juny de 2021

El Gimnàstic de Tarragona informa que demà, dimecres 30 de juny de 2021, finalitza oficialment la temporada 2020-2021. Un total de deu jugadors del primer equip, dos membres del cos tècnic i un de la secretaria tècnica acaben la seva relació contractual amb l’entitat grana, quedant lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.

Un total de vuit jugadors en dinàmica del primer equip no continuaran defensant la samarreta grana la campanya 2021-2022 després d’expirar els seus contractes. Es tracta de Jose Aurelio Suárez, Jesús Rueda, Gerard Oliva, Roger Brugué, Lucas Prudhomme, Thomas Amang, Joel Lasso i Feras Alghamdi. En el cas del davanter R. Brugué, el futbolista va refusar la proposta contractual per seguir a Tarragona.

Mentre que el lateral dret tarragoní, Guillem Jaime, finalitza la cessió de drets signada al mercat de fitxatges de gener i torna al seu club propietari, el CD Castellón.

D’altra banda, tampoc continuarà a la disciplina del primer equip el migcampista Fausto Tienza, amb contracte en vigor pel curs 2021-2022, però que el passat 26/05 va decidir finalitzar unilateralment la vinculació entre les parts acollint-se a la clàusula de sortida que podia executar en cas de no assolir l’ascens a la categoria de plata.

En l’apartat tècnic, l’entrenador Toni Seligrat i el seu segon, Josep Maria Ferrer, finalitzen els respectius contractes. Finalment, Ferran Asensio, membre de la secretaria tècnica durant les últimes dues temporades, també finalitza la seva vinculació amb l’entitat.

El Gimnàstic de Tarragona agraeix a jugadors i tècnics la tasca desenvolupada professionalment durant aquest curs esportiu 2020-2021 i els hi desitja la millor de les sorts en el seu futur més immediat, tant a nivell personal com professional.

gimnastic-ucrania