gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comunicat oficial – Es confirmen dos positius al primer equip

Resultats dels test PCR a 03/02/2021

La prova PCR practicada aquest migdia a tots els membres del primer equip ha confirmat l’existència de dos positius per Covid-19.

Després d’aquests resultats, dos contactes estrets de la primera plantilla també han estat aïllats al seu domicili i guardaran 10 dies de confinament, seguint les instruccions del protocol sanitari.

Un dels positius ha presentat simptomatologia lleu i es troba bé de salut; el segon, és totalment asimptomàtic; mentre que els dos contactes estrets, negatius en el test PCR, són totalment asimptomàtics i també compliran amb la quarantena estipulada.

La dinàmica esportiva del primer equip continuarà segons la programació setmanal. L’equip s’exercitarà demà al matí a partir de les 10 hores, a les instal·lacions del Nou Estadi, per continuar la preparació pel duel de diumenge davant l’AE Prat.

Des de l’inici de l’activitat esportiva del primer equip, el passat mes de juliol, el Gimnàstic de Tarragona ha aplicat estrictament els protocols sanitaris i les recomanacions de les autoritats competents; i així es continuarà fent per seguretat i responsabilitat en la lluita contra la pandèmia.

gimnastic-ucrania