gimnastic-banner-the-beat-challenge

Conveni de col·laboració entre el Nàstic i Ecoembes

Es desenvoluparan accions conjuntes per a la correcta gestió de residus

El Gimnàstic de Tarragona i Ecoembes, l’organització mediambiental sense ànim de lucre que coordina el reciclatge d’envasos a Espanya, desenvoluparan accions conjuntes per a la correcta gestió dels residus d’envasos generats a les instal·lacions del Nàstic.

D’aquesta manera, El Gimnàstic de Tarragona es sensibilitza amb la causa mediambiental i amb el reciclatge dels residus generats diàriament i continua posant en pràctica el seu compromís de responsabilitat social i ambiental cap als valors del territori.

Els encarregats de posar la rúbrica a l’acord han estat el director general grana, Lluís Fàbregas i Alberto Caldeiro Jiménez, gerent de Reciclatge i Recollides Selectives Fora de la Llar d’Ecoembes.

Les instal·lacions de la Budallera comptaran amb diferents papereres i contenidors amb cartelleria específica, repartits pels accessos ia l’interior dels recintes esportius i administratius. En total, s’han distribuït 23 papereres de polipropilè, 4 papereres bicompartimentades, 7 cubs de 90 litres, 36 cubs de 120 litres i 12 contenidors de 800 litres. D’aquesta manera tots els esportistes, usuaris, familiars i amics que hi són presents diàriament a les instal·lacions podran donar una segona vida als residus d’envasos de plàstic, llaunes i brics (contenidor groc), així com a el paper i cartró (contenidor blau) que es generin i tenir cura, al mateix temps, del medi ambient.

Ecoembes garanteix que els residus d’envàs recollits a les instal·lacions del Club, pel gestor autoritzat, es gestionin adequadament a través del control de la traçabilitat i assegurant el reciclatge fins al seu destí final.

gimnastic-ucrania