gimnastic-banner-the-beat-challenge

Conveni entre el Nàstic i L’AEQT

Avui dijous a la una de la tarda s’ha dut a terme la signatura del conveni de col•laboració entre l’Associació Empresarial Química de Tarragona i el Nàstic. Mitjançant aquest acord, l’AEQT pren part en el finançament de l’ampliació de les graderies del Nou Estadi.
L’acte, que s’ha dut a terme a la sala de premsa del club, ha estat presidit pels presidents de les dues entitats; Andreu Puñet i Josep Maria Andreu Prats.

Per bé que la col•laboració entre la indústria química i el Nàstic no és un fet nou, aquest és un nou pas per les relacions entre els dos organismes. L’acord, vàlid per a dues temporades, preveu una aportació directa de l’AEQT de 630.000 euros per les obres, sense comptar l’import de les diferents accions publicitàries de presència a l’estadi que l’associació realitza regularment. Al seu torn, el club ofereix una contrapartida d’abonaments a repartir entre les diferents companyies afiliades.

El president de la AEQT, Andreu Puñet, ha expressat la seva satisfacció a Josep M. Andreu, president del Nàstic, per haver trobat la manera de participar en aquesta fita històrica. L’AEQT, amb aquesta acció, contribueix a la millora d’una instal•lació municipal, que respon a la demanda social generada amb l’ascens del club a la Primera Divisió.

gimnastic-ucrania