gimnastic-banner-the-beat-challenge

Conveni entre el Nàstic i l’Hospital Joan XXIII

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i l’Hospital Joan XXIII de Tarragona han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre totes dues entitats.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i l’Hospital Joan XXIII de Tarragona han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre totes dues entitats.

El Director General del Gimnàstic de Tarragona SAD, el Sr. Lluís Fàbregas, i el Director de l’Hospital Joan XXIII, el Sr. Albert Pons, han fet oficial avui l’acord amb la signatura del conveni a les oficines de l’entitat grana. Amb aquest conveni ambdues entitats busquen enfortir els vincles que ja existien entre elles per fomentar accions i activitats d’interès comú.

De fet, aquest mateix matí, ha tingut lloc l’entrega dels premis del concurs de dibuix que es realitza a l’Hospital Joan XXIII i que està adreçat als nens i nenes ingressats a la planta de pediatria.

Els guanyadors dels concursos del mes de maig i del mes de juny han rebut, de mans del Director General del Nàstic i del Director de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, un kit infantil oficial del Nàstic. D’altra banda, els segons i tercers classificats de cada mes han estat premiats amb una bufanda oficial del club grana.

gimnastic-ucrania