gimnastic-banner-the-beat-challenge

Convocatòria de mitjans: Tot a punt per a la Nàstic Champions Genuine

El Gimnàstic de Tarragona, SAD convoca els mitjans de comunicació a la doble jornada de la primera edició de la Champions Genuine, organitza per l’entitat grana, i que comptarà amb la presència i participació d’equips nacionals de primer nivell que competiran a LaLiga Genuine, el Levante UD, Valencia CF, Villarreal CF i el mateix Gimnàstic de Tarragona, així com també equips internacionals de la talla de l’Ajax FC i el Tottenham Hotspur FC.

El divendres 16, a partir de les 19.30 hores, a l’Hotel El Paso de PortAventura Word es realitzarà l’acte inaugural amb la rebuda i desfilada de tots els equips i jugadors participants. El President del Nàstic, el Sr. Josep Maria Andreu; i el President de la Fundació PortAventura, el Sr. Ramón Marsal, seran els encarregats de donar la benvinguda als equips nacionals i internacionals que prendran part en la competició del dia següent. Posteriorment a l’acte inaugural, es realitzarà un sopar conjunt al mateix hotel, on tots els mitjans acreditats hi estan convidats.

El dissabte 17 s’iniciarà la competició sobre la mateixa gespa del Nou Estadi. A partir de les 9 hores, un cop estiguin tots els equips congregats a les instal·lacions de La Budallera, s’iniciaran els partits matinals de la fase de classificació, programats des de les 9 fins a les 13.10 hores. Després de recuperar forces amb un dinar conjunt al Pavelló del Club Gimnàstic, a les 16.30 hores es reprendrà la competició amb la Fase Grana i la Fase Blanca, que determinaran els finalistes de la primera edició de la Champions Genuine. L’últim i decisiu partit per aconseguir el títol s’iniciarà a partir de les 19.30 hores.

La jornada finalitzarà a la mateixa gespa del Nou Estadi amb un acte de cloenda i entrega de premis a tots els joves esportistes amb DI que hauran defensat els seus colors en aquesta Champions Genuine.

L’entitat grana convida a tots els mitjans de comunicació a prendre-hi part en aquesta Champions Genuine històrica, que acollirà la ciutat de Tarragona. Tots els redactors i/o fotògrafs cal que enviïn un correu, fins divendres al migdia, a prensa@gimnasticdetarragona.cat per tal d’acreditar-se en la doble jornada de la Champions Genuine.

gimnastic-ucrania