gimnastic-banner-the-beat-challenge

Cos tècnic del femení 2022-2023

Adrián Rosales, nou entrenador grana

El primer equip femení grana està immers en la preparació per la nova temporada a Segona Divisió Catalana amb la novetat d’Adrián Rosales com a primer entrenador, agafant el relleu de Pau Poblet a la banqueta.

El nou cos tècnic ha segellat la unió grana amb el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; la consellera responsable del femení, Irene Mallol; i Sergi Parés, responsable del Planter Grana.

El tècnic tarragoní compaginarà la coordinació de l’equip, iniciada el curs passat, i la tasca de tècnic. Al seu costat, Marta Líria ‘Lilo’ assistirà a Rosales com a segona entrenadora i preparadora física del femení. Com a novetat, dues incorporacions que completaran el cos tècnic: Mariona Martí, estrenant-se com a delegada grana; i Josep Acero, desenvolupant les tasques d’analista tècnic.

El cos tècnic al complet ja dirigeix l’inici de la pretemporada del femení, que aquest diumenge dia 28 disputarà el primer amistós de la pretemporada a casa. El juvenil del Cambrils, equip de 1a Divisió femenina, serà el rival al Municipal de Bonavista a partir de les 10.30 h.

En els propers dies s’anunciaran progressivament les protagonistes que defensaran l’escut del Gimnàstic de Tarragona sobre la gespa en aquest segon curs del conjunt. La temporada oficial està programada pel cap de setmana del 8-9 d’octubre.

gimnastic-ucrania