gimnastic-banner-the-beat-challenge

Covestro i el Nàstic de Tarragona renoven el patrocini per fomentar els valors de l’esport en equip

L'aliança de totes dues organitzacions compta amb una història que es remunta a l'any 1986

La companyia química aposta de nou per patrocinar el club i continuarà, a més, sent el seu soci empresarial oficial

Covestro ha estès el seu compromís amb el Gimnàstic de Tarragona, perllongant la seva col·laboració amb el club per a aquesta temporada 2023-2024. Novament, la companyia química continua apostant pel territori i l’esport, consolidant-se com a sòcia empresarial oficial del club i consolidant una aliança que es remunta a l’any 1986.

El patrocini, que té per objectiu donar suport a l’equip i fomentar l’esport en equip, contempla la presència de Covestro a diverses àrees del Nou Estadi Costa Daurada. La formalització de la renovació mitjançant la signatura del nou conveni s’ha dut a terme al mateix estadi del club per representants de les dues organitzacions: el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el director general de Covestro España, Andrea Firenze.

Josep Maria Andreu ha apuntat que “el suport de Covestro és fonamental per a nosaltres. El vincle entre les dues entitats ens permet seguir creixent socialment i esportivament, generant noves accions i desenvolupant projectes que contribueixen a tot el territori”.

Per part seva, Andrea Firenze ha explicat que “treballem per aportar el nostre gra de sorra al territori, no només a nivell econòmic, sinó també en àmbits socials, culturals i esportius. En aquest sentit, l’esport és una eina clau que no només garanteix una millor salut, sinó que també promociona valors de companyonia i superació. Un any més, ens sentim extremadament feliços de poder continuar col·laborant amb un dels nostres clubs de referència, el Gimnàstic, per seguir fomentant la cultura esportiva”.

Sobre Covestro:

Covestro és un dels principals fabricants mundials de materials polimèrics d’alta qualitat i els components. Amb els productes, processos i mètodes innovadors, l’empresa contribueix a millorar la sostenibilitat i la qualitat de vida en molts àmbits. Covestro subministra clients de tot el món en sectors clau com la mobilitat, construcció i habitatge, així com en el ram de l’electricitat i l’electrònica. A més, els polímers de Covestro també s’utilitzen en sectors com l’esport i l’oci, la cosmètica i la salut, així com a la pròpia indústria química.

L’empresa ha fet seu el compromís de ser totalment circular i s’esforça per aconseguir la neutralitat climàtica per al 2035 (abast 1 i 2). Covestro va generar unes vendes de 18.000 milions d’euros a l’exercici 2022. A finals de 2022, l’empresa tenia 50 centres de producció repartits per tot el món i ocupava unes 18.000 persones (càlcul fet en funció de llocs de treball a temps complet) .

Covestro a Espanya:

A Espanya, Covestro disposa de quatre centres de producció que actualment donen feina a més de 500 persones. A Tarragona compta amb un centre de producció de MDI, precursor necessari per produir escumes de poliuretà; una planta de producció de clor i insulsa càustica; un centre logístic de distribució d’àcid clorhídric i insulsa caustica, un hub ferroviari propi; i infraestructures disponibles per a altres empreses del Parc Químic.

Per la seva banda, el centre de Barcelona (Zona Franca) es dedica a la fabricació de resines per a recobriments i adhesius, els sectors finals d’aplicació dels quals són la indústria de l’automoció, tèxtil, fusta i construcció, entre d’altres. A Barcelona, Covestro també té un centre de desenvolupament de productes destinats a recobriments de fusta i les unitats de comercialització de les divisions de Coatings & Adhesives i Engineering Plastics. A Parets del Vallès (Barcelona) compta amb un centre de producció, d’aplicació i de recerca i desenvolupament de resines acríliques i poliuretans per utilitzar-los en recobriments, adhesius i altres especialitats. A Santa Margarida i Els Monjos (Barcelona) produeix i comercialitza resines polièster (en escates) per al seu ús en recobriments. Els tres centres de la divisió de recobriments i adhesius d’Espanya ja operen amb electricitat d’origen renovable en la seva totalitat.

gimnastic-ucrania