gimnastic-banner-the-beat-challenge

Covestro i el Nàstic renoven l’acord de patrocini

Per continuar promovent la pràctica de l’esport saludable
  • La renovació es produeix quan ambdues entitats celebren 36 anys de col·laboració
  • Covestro continuarà sent un dels patrocinadors de l’equip tarragoní i es manté com a soci del club

Covestro ha signat un acord de renovació amb el Gimnàstic de Tarragona per continuar col·laborant amb el club fins 2023. Ambdues entitats mantenen un acord de patrocini des de l’any 1986 i, mitjançant aquesta renovació, Covestro es consolida com a patrocinador i soci del club empresa.

L’acord inclou la presència de Covestro en diferents espais del Nou Estadi de Tarragona i la distribució d’entrades entre els treballadors de la companyia, per tal de fomentar l’afició a l’equip de futbol. El responsable de l’Àrea de Negoci del Nàstic, Jose Maria Andreu, i la directora de comunicació de Covestro a Espanya, Mònica Costa, han estat els encarregats de formalitzar la renovació de l’acord a la gespa del Nou Estadi, on han signat el nou conveni de col·laboració.

Jose Maria Andreu ha explicat que “pel Gimnàstic de Tarragona és motiu de satisfacció poder anar alineats amb una empresa multinacional com Covestro, que dintre del seu model de negoci té l’esport entre les seves prioritats i des del segle passat mostra el suport incondicional al Nàstic”.

Al seu torn, Mònica Costa ha mencionat que “a Covestro som conscients que l’esport té una capacitat enorme d’empoderar a les persones i en especial a les noves generacions a través de valors amb els quals ens identifiquem totalment com a empresa, com són el treball en equip o l’esperit de superació. Per això, estem molt satisfets de poder seguir treballant amb el Gimnàstic per potenciar els beneficis de la pràctica esportiva”.

 

Sobre Covestro

Amb unes vendes de 10.700 milions d’euros el 2020, Covestro és una de les principals empreses de polímers del món. Les activitats comercials se centren en la fabricació de materials polimèrics d’alta tecnologia i el desenvolupament de solucions innovadores i sostenibles per a productes utilitzats a moltes àrees de la vida quotidiana. En fer-ho, Covestro s’està alineant completament amb l’economia circular. Els seus principals clients són la indústria automotriu i del transport, la indústria de la construcció, la indústria del moble i processament de fusta, i la indústria elèctrica, electrònica i electrodomèstics. Altres sectors inclouen l’esport i el lleure, la cosmètica, la sanitat i la pròpia indústria química. A finals de 2020, Covestro produeix a 33 llocs de tot el món i ocupa unes 16.500 persones (convertides a llocs de temps complet).

 

Per a més informació, visiteu https://www.covestro.com/ o a Twitter: https://twitter.com/CovestroES/

gimnastic-ucrania