Córdoba 4-2 Nàstic

Un Córdoba llençat cap al playoff d’ascens ha minvat avui una mica més les esperances de permanència del Nàstic. Els quatre gols dels locals han estat massa pels tarragonins, que només han pogut retallar distàncies en els primers compassos de la segona part amb un golàs de falta de Tuni, el segon en dues setmanes; i a les acaballes amb un altre gol de falta, en aquest cas de Fuster.
La primera part ha estat cruel amb el Nàstic. Malgrat que els homes de Jorge D’Alessandro han aguantat bé els primers quinze minuts al Nuevo Arcangel, els locals han fet gala de la gran temporada que estan fent i ho han deixat clar en el marcador. Ruben Pérez ha estat protagonista en dues accions en els primers compassos, ja que l’aragonès ha salvat el gol en dues ocasions dels xuts de Pepe Diaz i Charles. Passat aquest temporal, semblava que el Nàstic prenia les mides al Nuevo Arcangel, però ha estat aleshores quan ha arribat la primera gerra d’aigua freda. En el minut 24 Gaspar ha rematat amb el cap una falta lateral servida per Borja i ha fet pujar el primer gol al marcador. Catorze minuts més tard, sense massa temps per a reaccionar, Pepe Díaz ha fet el segon en una segona jugada després d’un córner. Abans de la mitja part Jorge D’Alessandro ha donat entrada a Longás i amb el 2-0 s’ha marxat als vestidors.
A la represa el Nàstic ha sortit amb la intenció d’aixecar el partit i no ha tardat gens en posar la por al cos dels andalusos. Precedit per l’entrada de Juan Millan (que ha substituit Rodri), Tuni ha fet un golàs de falta directa, col.locant la pilota a l’escaire de la porteria d’Arias. Però ha durat poc l’alegria. Quat minuts més tard, en el 55, Borja ha fet el terc dels locals, i just després Dubarbier ha fet el quart, ensorrant totes les esperances grana. Amb el partit sentenciat Jorge D’Alessandro ha donat entrada al juvenil Eugeni, que ocupava el lloc del golejador Tuni.
La darra mitja hora ha estat molt dura pel Nàstic, que ha tornat a retallar distàncies en el minut 81 amb un altre gol de falta, en aquest cas de Raul Fuster. Els grana veuen com cada setmana es complica més el somni de la permanència. De moment, els grana jugaran l’enèssi a final contra un rival directe el Girona, que dimecres a les 20h visitarà el Nou Estadi.