gimnastic-banner-the-beat-challenge

Curro Torres comença la darrera fase de la recuperació

Avui Curro Torres ha iniciat la darrera fase en el procés de recuperació de la ruptura completa del tendó d'aquil·les del peu esquerre. A la sessió rutinària de fisioteràpia ha afegit treball individualitzat i treball cardiovascular (bicicleta i caminar). El jugador treballa en doble sessió diària per complementar aquest entrenament amb treball en mitjà desgravat (piscina). S'espera que comenci a correr en 2-3 setmanes.

Per la seva banda David BAUZÀ, Walter FERNANDEZ i Pere MAIRATA ultimen la seva reincorporació als entrenaments de grup. Els 2 primers han començat a treballar de forma limitada amb el grup i,en funció de la seva evolució, es reincorporarán als entrenaments de grup al llarg de la setmana. Pere MAIRATA serà sotmés al llarg d'aquesta jornada a unes radiografies de control per valorar la consolidació óssia de la fractura costal, i en funció d'ella anar introduïnt-se en els entrenaments de grup, però difícilment serà apte per la competició del cap de setmana.

Rubén NAVARRO i Pablo REDONDO (Entesitis a l'isquiotibial esquerre) treballen de forma individualitzada per intentar reincorporar-se als entrenaments de grup al llarg de la setmana. Dubte pel cap de setmana.

Biel MEDINA resta pendent de proves complementàries per una Periartropatia en els seus turmells que l'incapacita actualment per entrenar-se.

gimnastic-ucrania