gimnastic-banner-the-beat-challenge

Curs sobre la integritat i els valors a l’esport base

LaLiga, El Nàstic i l’ICAT han organitzat aquesta tarda un nou curs sobre la integritat i els valors en l’àmbit de l’esport de base. La sessió, impartida per LaLiga, ha abordat qüestions com el companyerisme, el respecte a la diversitat o el perill de les apostes esportives.

LaLiga, El Nàstic i l’ICAT han organitzat aquesta tarda un nou curs sobre la integritat i els valors en l’àmbit de l’esport de base. La sessió, impartida per LaLiga, ha abordat qüestions com el companyerisme, el respecte a la diversitat o el perill de les apostes esportives.

El Gimnàstic de Tarragona, amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, ha organitzat avui una sessió formativa, impulsada per LaLiga, i dirigida als equips de les categories inferiors grana. L’objectiu d’aquesta sessió, com en la de la temporada passada, és fer pedagogia i conscienciar als menors sobre els valors positius de la pràctica esportiva i prevenir-los dels comportaments nocius que es poden generar al seu voltant.

Al voltant de 250 persones, entre jugadors, pares i entrenadors, han participat de la sessió sobre la integritat i els valors en el món de l’esport base realitzat avui a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona. La xerrada ha estat dividida en dues parts, una primera adreçada als més petits, nens de 9 a 13 anys i ha versat sobre els valors del joc com són el companyerisme, el respecte, la disciplina i el joc net, així com el respecte a la diversitat i la lluita contra la discriminació i el racisme. En una ambient distès i participatiu, els nens han pogut conèixer de primera mà la importància d’aquests valors i la seva transcendència en el joc i en la vida diària. La segona part de la sessió, dirigida a pares i a nois d’entre 14 i 18 anys, ha abordat aspectes com l’ús responsable de les xarxes socials, la integritat, el futbol femení i el perill de les apostes esportives.

El Gimnàstic de Tarragona valora molt positivament aquestes formacions que ofereixen als nens i joves; eines i aprenentatges per a créixer no només com a esportistes sinó com a persones. El món de l’esport és una gran escola de valors i des del Nàstic es treballa activament per a fomentar aquests valors entre tots els membres del planter grana.

gimnastic-ucrania