gimnastic-banner-the-beat-challenge

Cursa Nàstic BBVA CX 2016

El 10 de abril vuelve una nueva edición de la prueba atlética más multitudinaria que organiza el Gimnàstic de Tarragona SAD

El 10 d’abril torna una nova edició de la prova atlètica més multitudinària que organitza el Gimnàstic de Tarragona SAD, que aquest any arriba a la seva cinquena edició. Aquest any, BBVA i CatalunyaCaixa s’incorporen com a patrocinadors principals de la cursa.

A les 10.00h, des del davant de la Nàstic Hummel Store, es donarà el tret de sortida a la modalitat dels 10 quilòmetres, la més complicada ja que la majoria del recorregut es fa per muntanya. Cinc minuts després, a les 10.05 hores, s’iniciarà la prova urbana dels 5 quilòmetres. Mentre que la cursa infantil serà a partir de les 11.30 hores.

La cursa de muntanya té un preu de 12€ (14€ si la inscripció es fa més tard del 27/03) i la de circuit urbà, 10€ (12€ si la inscripció es fa més tard del 27/03). Els preu pels socis del Nàstic és de 8.5€, en aquest cas, les inscripcions solament seran presencials fins al 3 d’abril.

Les dues curses s’iniciaran des de les instal·lacions del Nàstic i la meta estarà situada al bell mig del Nou Estadi. La cursa de muntanya 10K passarà pel Camí de la Budallera, Boscos, El Loreto i la part alta del Nou Estadi. Mentre que la cursa en ruta 5K transcorrerà pel barri i la platja de l’Arrabassada. Alfonso Moriana, el responsable d’Athletic Track Mountain, ha sentenciat que “l’objectiu és intentar igualar les 850 persones inscrites de la passada edició.” Per la seva part, Jordi Ruiz, responsable de l’Àrea Social del Nàstic, ha anunciat que “el dissabte 2 d’abril, a les 9.30 hores, tots els que vulguin podran veure el circuit de muntanya en un entrenament que hi ha previst”. Finalment, Jose Maria Andreu, responsable de Marketing i Patrocinis de l’entitat grana,ha agraït“el suport de les diferents empreses que han col·laborat amb productes i regals de la bossa del corredor.”

Després de l’èxit en les quatre edicions prèvies, s’espera que el nombre d’inscripcions s’incrementi i la cursa d’aquest any segueixi augmentant el nombre de corredors grana. Els participants de la cursa rebran una bossa composta per una samarreta tècnica, un GymSac BBVA CX, un obsequi de BASF i un altre d’Aquum a la bossa del corredor, un producte d’Estrella Damm, un gel fred d’OXD, una entrada al dofinari d’Aquopolis (només infantils), un xec regal de 10€ per la Nàstic Hummel Store i una invitació pel partit Nàstic – Real Oviedo del 17 d’abril. Mentre que els guanyadors, de les dues curses d’adults, com a premi rebran una nit a un Hotel SB i productes Adernats. Al finalitzar les proves, tots els participants rebran un entrepà calent gentilesa de Colet i Fleca Flaqué.

A més a més, cal assenyalar que l’euro de la inscripció de les curses infantils va destinat a Càritas Inter parroquial de Tarragona, concretament a l’acció solidària “Cafè i Caliu”, que aquest any també celebra els seus 5 anys de durada. Aquesta obra social va destinada a gent amb falta de recursos i consisteix en oferir un esmorzar, atenció social i higiene.

La Cursa Nàstic anirà de la mà del Grup BBVA, format per Catalunya Caixa i BBVA fins, com a mínim, l’edició del 2017. Després d’arribar a un acord entre les dues marques, la perdurabilitat de la cursa anirà lligada a ambdues entitats en aquesta edició i la següent.

Les inscripcions ja es poden realitzar a la web www.athleticevents.net, a la Botiga Bikila, a la Farmàcia Gemma Pujol i a les oficines del Nàstic.

gimnastic-ucrania