gimnastic-banner-the-beat-challenge

D’Alessandro: "Aquí no abaixa els braços ningú, junts podem’

L'entrenador del Nàstic ha enviat aquest matí el mateix missatge a la plantilla i a l'entorn: "aquí no abaixa els braços ningú". I és que malgrat saber que dissabte es va perdre una bona oportunitat, Jorge D'Alessandro ha volgut positivitzar el missatge i ha reiterat que l'equip està en la línia, que la lliga del Nàstic tot just ha començat i que no es pot malgastar ni una sola energia, des de cap sector, per no lluitar per l'objectiu fins al final.

El tècnic argentí ha explicat com va viure el darrer partit i ha explicat que vol recuperar algunes sensacions en el joc que s'han perdut, feina a la qual s'ha dedicat la sessió preparatòria d'avui. Abans d'entrar en el partit de Las Palmas, D'Alessandro ja ha avançat que vol conjurar-se amb tots els sectors del nastiquisme pel proper partit a casa, on vol que el Nou Estadi  llenci tota la seva força.

Del partit a Gran Canaria, l'entrenador ha assegurat que "serà molt motivant i que ja té ganes que arribi". I és que el viatge, l'estadi, el rival i les circustàncies motiven encara més a un tècnic que preveu un bon partit aquest diumenge a l'Insular de Gran Canaria.

gimnastic-ucrania