gimnastic-banner-the-beat-challenge

Dani Collar, campió d'Espanya (Atletisme)

El jove atleta de l’escola del Nàstic, que competeix amb l’Agrupació Atlètica Catalunya, s’ha proclamat per segon any consecutiu Campió d’Espanya de llançament de disc amb una marca de 51,23 metres, millor marca personal. A més a més, en la cita celebrada a Ciudad Real, el grana també va assolir la quarta posició en la prova de llançament de pes, amb un registre de 15,94 metres, també millor marca personal. Una temporada més, el treball constant i la bona preparació s’ha vist recompensada en els resultats dels campionats estatals.

Aquests resultats confirmen a Dani Collar com un valor a l’alça en l’atletisme i, en general, l’esport tarragoní. La seva joventut i la regularitat en els seus resultats fan que sigui un esportista de gran projecció i una de les grans apostes de l’atletisme català en els propers anys.

Per altra banda, el Club Gimnàstic i la seva secció d’atletisme agraeixen a tots els voluntaris la feina feta durant el Campionat d’Espanya Promesa celebrat el passat cap de setmana a Tarragona. Els  120 voluntaris de Tarragona 2017 i als 40 de la secció d’atletisme grana van permetre que l’organització fos tot un èxit, mostrant una gran eficiència i puntualitat horària. Cal recordar que el campionat va comptar amb la participació de més de 600 atletes de tota Espanya, havent-hi una gran entrada a les grades de la pista de Camp Clar.

El Club Gimnàstic també vol agrair la confiança dipositada per la Real Federación Española de Atletismo, la Federació Catalana d’Atletisme, el Patronat Municipal d’Esports, Tarragona 2017 i l’Ajuntament de Tarragona.

gimnastic-ucrania